Feb 1, 2009, 12:31 PM

* * * 

  Poetry
455 0 5
Закрещя суетата във мен.
Заблъска лудо по душата.
Стисна я здраво с
кокалените си  пръсти.
Да я изтръгне иска.
...
А бях я изтрила от диска.
Но днес отново се появи,
ненадейно. Като вирус е.
Не съм натискала бутон "рефреш".
Бях й дала "делийт" преди време,
но е останала
като троянски кон в диск С.
Спотаена.
И сега се промъква
във всички файлове и папки
на съзнанието ми...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??