Mar 1, 2023, 10:05 AM

Адът е Рай 

  Poetry » Other
229 0 4

© Симона Господинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • "...защото отегчително им се видя да живеят в мир и доброта", "Лошото в себе си извисиха, пъкленото окрилиха.", "Днес се наслаждават на гибелните мъчения, които им се струват веселия" - и на мен ми е близка тематиката и затова ми беше интересно да прочета... а пък конкретно тия ти мисли много ми харесаха и ме впечатлиха
 • Разсъжденията ти се препокриват изцяло с моите по този въпрос.
  Но го казах, защото в този сайт има доста професионалисти и те гледат на дадена творба и от гледна точка на техническо изпълнение.
 • Метроном, благодаря!
  Моето мнение е, че говорим ли за "техника на писане", то до известна степен превръщаме творчеството/ писането в математика. Всеки има свой стил и начин на изразяване, а в това е най-красивото и в това е пъстротата.
  От ученичка се втрисах от учителките по литература, които искаха да създадат рамка, в която да вкарат мен и други съученици. Не понасях тях, защото не ни даваха поле за индивидуална изява, а налага мнението и начина на писане на определен критик, който те възприемаха за меродавен.
  Много писано от различни хора не ме докосва, не го намирам за адекватно дори, но го уважавам и дори се старая да го тълкувам, защото зад него стои цяла една вселена, а именно човекът - автор.
 • Тази тематика ми е близка.
  Хареса ми идеята и замисъла. И има истина в това, което казваш.
  За достойнствата от гледна точка на техниката ти на писане нищо не мога да кажа - има си разбирачи за тая работа.
Random works
: ??:??