Apr 21, 2015, 10:25 PM

*** 

  Poetry » Other
299 0 0

Там някъде, отдавна,

сред нищото

във хаотичен ред,

като малки червейчета

гърчели се древните идеи.

А после някой казал.

Друг след него го записал.

И така до днес  

на всички нас - това,

което ни е писано.

© Камен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??