Jan 5, 2023, 3:18 PM

Афект 

  Poetry
256 1 2

недей чака от другите разбиране
та те ще те изплюят като дъвка
ти знай че сам си на света и сам ще бъдеш
какво си мислиш?
че ще ти съчувстват ли?
дълбоко, жестоко ти се лъжеш...
та те са обградени от парични ценности
а ти - очакваш от тях човечност!?
недей да страдаш, ами се изправяй
и тупай този прах от себе си
няма смисъл да очакваш

защото имаш само себе си.

© Гергана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми!
  • Прекрасно написано. Благодаря, че сте го публикували!
Random works
: ??:??