Mar 21, 2015, 8:27 AM

Айсберг 

  Poetry » Love
286 0 1

На топлината се топя

като мед,

като лед,

топя се между двете ти ръце,

обгръщаш ме

с твоята огромна сила,

не пускаш,

разливам се

и вкусът ми полепва по теб.

А ти все по-бързо ме убиваш,

задушаваш невинното в мен,

не мисля, че смъртта боли,

когато я живееш всеки ден…

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??