Sep 25, 2018, 1:26 AM

Ако 

  Poetry
239 0 2

И ако ти останеш сам -

сам във цялата вселена -

помни, че едно сърце тупти -

тупти за теб...

И ако ти останеш сам -

сам във цялата вселена-

помни, че една душа гори,

че една душа гори за теб...

И ако аз сама остана-

толкова сама, че от самотата да боли,

 сълзите самички  да текат...

Аз знам, че щом те има -

дори далеч,  далеч  във този свят -

мисълта ми към тебе ще ме носи.

Понякога се питам -

          Дали само любов това е?

 Не, не е! Аз вече знам! 

Това е една душа във две тела –

разделена от обстоятелства, от пространство

и от време...

23-09-2018 год.                        

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??