May 1, 2007, 10:51 AM

Ако... 

  Poetry
937 0 4
  • Ако не си могъл погълнат от грижи
    да разбереш какво всъщност живота ти движи,
    ако не си изживял една голяма,красива любов-
    то значи все още не си разбрал какво е ЖИВОТ.

    Но ако имаш надежда,с която да заспиш,
    ако имаш план за утре,който да осъществиш,
    ако си щастлив,че на някой нещо си дал-
    то значи не напразно си живял.

    Живей,обичай,даже обичта ти да е грешка-
    да се греши от обич е човешко.
    Живей така,че някой ден да можеш
    да искаш всичко двойно да повториш.

© Магдалена Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??