Jul 7, 2009, 8:36 PM

Ако... 

  Poetry » Love
535 1 2

Ако това е всичко между нас,
защо нещастен съм сега?
Защо се чувствам празен аз?
Защо налегнала ме е тъга?

Ако за нас това е краят,
защо разплакват ме сълзите?
Защо не спирам да се чудя, да се мая,
дали, вий, чувства не грешите?

Ако сбогом трябва да ти кажа,
защо ме мъчи мисълта,
без да искам да те накажа,
да те видя без сълза?

Ако всичко казано е между нас,
защо устата ти целувки ми мълви?
Защо, когато те прегърна аз,
душата ми от болката сълзи?

© Никой Нищо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Болката е едно чувство и се изживява от един човек.Другите подозират,знаят и си представят.
    Ражда щастието и смисъла,човек да си.
  • Макар че понакуцваш, посланието ти е все така силно!
    Пиши!
Random works
: ??:??