Nov 26, 2014, 10:46 PM

Ако бе онази 

  Poetry » Love
656 0 2

Ти си тръгна и това е! Думи нямаше... Мълчание.
Кой ли можеше да знае? Дълга тишина... Страдание.
Ти си тръгна и се връщаше. Без целувки... Наказание.
А какви ли грехове изплащах, че боли за назидание?

Пак те виждам, но това е! Думи няма... Безразличие.
Някой може ли да знае, че бе жена, която ме обичаше?
И ме молиш да говоря, да не ползвам стари фрази,
в миналото щеше и да стане, но само, ако бе онази....

Стискай зъби, съжалявай!!Сълзи няма... Просто болка.
Ти мен не питаше тогава, боли ли ме и как... И колко.
Сега боли, но съжалявам.Думи нямам... Безразличие.
Ръка аз мога да подавам, но само от благоприличие!

© Васил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ako ocenkata e 6 otlichen I az sam ZA
  • След охлаждането следва замръзяване. Разбирам болката и новото ви заслужено поведение.
    Поздрав за талантливо сътворената творба, на която слагам оценка 6.
    Хубав ден!
Random works
: ??:??