Sep 17, 2008, 12:07 PM

ако бях... 

  Poetry » Love
836 0 0

Ще бъда сама отново в нощта

и ще плаче тайно мойта душа,

ще се слеят сълзите с дъжда

и ще усетя колко съм сама сега!

 

Ако вместо сълзи, бисери капят,

ако от усмивката моя рози ухаят,

ако самотата може огърлица да стане

и всеки отминал ден перла остане,

щеше ли да си тогава с мен,

щях ли сама да бъда в този ден?

 

Само миг ми трябва да разбера

защо е сурова тази съдба,

може би всичко е с цена

и със самотата трябва аз да я платя.

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??