Jan 12, 2011, 6:50 PM

Ако чуеш някой ден... 

  Poetry » Other
888 0 7

Ако чуеш някой ден

/по Буддах/

Ти, Наслада, Птичи Вик,
ти мечтите ми открадна...
С теб денят е само миг...
Бързо вечерта припада...
Ти, целувка на пчела,
ти, цветенце, мед на длани,
във сърцето ми роса,
във съня ми тъй желана...
С теб се сливаме безумно...
Четири ръце... Пиано...
Чувствата ни пълнолунни
в звездна булчинска премяна...
- - -
Ако чуеш някой ден,
че при Господ съм отишъл,
усмихни се зарад мен,
от стиха ми, с обич, дишай!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??