Oct 19, 2009, 12:29 AM

Ако можех да бъда различна... 

  Poetry » Love
1091 0 25


Ако можех да бъда различна,

бих събрала от пустинята камъни

и дори да изглеждам комична,

бих издигнала къща от спомени.

 

За прозорци бих избрала очите ти,

за да виждам през тях твойте истини

и когато заплачат, от сълзите

да превърнат в оазис мечтите ми.

 

От косите си, пясъчно стелещи,

бих постлала вълшебно килимче

и когато летиш, вместо вятъра

да те носи над клевети и обиди.

 

Бих била твойто цвете в пустинята,

неувяхващо, с дъх на първичност,

вкаменена във теб, ала само

ако можех да бъда различна!

 

 

 


© Анета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??