Sep 15, 2015, 8:51 PM

Ако можех да те върна 

  Poetry » Other
339 0 0

Ако можех да те върна, дядо,
може би сега щях да съм щастлив,
и само ако можех света да преобърна,
бих те върнал на земята, да си с мене, да си тук!

Но за жалост нямам тази сила, дядо,
и за тебе всяка вечер се сещам и страдам....
Защото в мен има една дълбока рана
и тя е за това, че твоя внук не те познава!

Ти си отиде много рано, дядо,
а това не трябваше да е така
и от снимките те помня винаги щастлив,
беше постоянно със цигара във ръка....

Не мога да те върна, дядо,
но моля те, почакай още малко....
Много скоро и аз при теб ще дойда,
за да бъдем веднъж завинаги заедно!

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??