Jul 7, 2012, 10:43 AM

Ако можеш, бъди ми приятел 

  Poetry » Phylosophy
2190 2 21

Не желая стандартната форма

за участие в този театър.

От какво се боя ли? - От порно,

дето евтина прави душата.

 

Като мъж имаш право да пробваш

всички начини да ме получиш,

да обяздиш страстта ми на голо

с Его-допинга, че ти се случвам...

 

С тебе повече или по-малко -

няма страшно да ми се изтърка.

Знаеш, принципно съм откачалка

с доживотен аванс от издънки.

 

Моето рамо часовникът бродник

с шал от висшата мода намята.

Пуснах в отпуск глада за любовник,

ако можеш, бъди ми приятел.

© Гергана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??