Jan 29, 2006, 2:44 PM

Ако нежността си ти даря... 

  Poetry
809 0 11

Не се сърди

,че на ласките не мога да отвърна!

Не се сърди

,че чувствата не мога да споделя!
Така е правилно и нямам право друго аз да избера...

Ако нежността си ти даря-

другиму болка ще причиня.

Не си мисли

,че за теб не мечтая...

Скришом те желая.

Тайничко жадувам любовта ти-

искам с теб да я деля.

Но друга те обича...Не мога тази болка да й причиня!!!

© Усмивка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??