Aug 9, 2008, 8:32 AM

Ако някога 

  Poetry
768 0 11
Ако някога

Ако някога се уморя да те обичам -
когато спра да ти се вричам,
ако някога се уморя да бъда предана -
когато спра след теб да тичам,
тогава ти ще коленичиш!
Ще бъде късно, не предричам!
Ще свеждаш поглед и ще търсиш
ключа, със който аз ще се заключа.

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??