Jan 3, 2017, 5:28 PM

Ако някога 

  Poetry » Love, Free verse
336 0 6

Ако някога разбереш, че ти липсвам

и не усещаш как тупти твоето сърце,

дай знак и аз ще долетя.

ще го потопя в чувства с усмивка.

Ще те гушна и надеждата ще те докосне

в тишината.

Любовта не е грях! Тя не убива!

Изпраща послание към сърцето.

Влюбения е вселена от чувства и обич.

Нежността оживява!

И ако те докосне ставаш друг човек.

И тогава, и тогава аз малкото цвете

ще ухая, ще се усмихвам.

Твоята любов ще посрещна

като ярка падаща звезда,

със слънчеви лъчи ще те огрявам.

Мечтата говори, че това ще бъде днес,

дошло е изгряващото утро.

Да! Ако някога...

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??