May 11, 2008, 8:35 AM

Ако се самоубия!!! 

  Poetry
974 0 2

Ще умра и ще сложа края,

ще умра и няма да се мъча заради теб най-накрая,

ще сложа край и всичко ще забравя,

в рая ще живея и теб ще гледам отгоре -

как разбиваш чуждите рца,

как забравяш толкова лесно за мен и любовта,

която толкова време изпивах към тебе.

Вечна беше любовта ми,

вечно бе ти в ума ми, но сега умирам и теб те няма,

сега разбивам на късчета

любовта и сърцето си, няма да те има вече в мен,

аз ще съм просто кубче лед,

ще отлитна в небесата и оттам ще гледам

как разбиваш на другите сърцата!

 

 

Пиша го, ако някога стане нещо с мен.   ;(

© Албена Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??