Jul 1, 2008, 1:09 AM

Ако се спра 

  Poetry » Love
939 0 5
                                      



                                                                             Ако се спра
                

                                                 Ако в този свят се спра и се огледам,
                                                 и за мъничко не търся твоята ръка,
                                                 и за кратко спра и за духа ти да копнея,
                                                 ще се справя ли с мига да съм сама?


                                                Ако в този свят се спра и се огледам
                                                и не очаквам да си някъде напред,
                                                то по пътя, който днес поемам,
                                                да те открия някога ще имам ли късмет?


                                                Ако в този свят се спра и се огледам,
                                                и ако успея да надникна в моя сън,
                                                ще видя, че отдавна си намерен,
                                                а за теб готова всъщност аз не съм!

© Галина Пенкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??