Ако щастието беше стих,
вдъхновението ще си ти.
Ще прииждаш нежен тих,
в мисли, с ритми и мечти.
Всеки миг до мен ще си
и изпълнен със любов,
в стих ще има две съдби
в такта на сърдечен зов.
Ако щастието беше стих,
само с теб го бих изпяла,
всичко казах, ти не скрих,
че любов си в мен засиял.
Ако щастието беше цвят,
Ти във него би се слял
в рози с обич и позлат,
би обилно в мен валял.
В щастие ме би залял,
ако щастието беше цвят.
Ти в цвета му засиял
щастието би ми дал.
© Лидия Сиркавара All rights reserved.
Благодаря,ти!Поздрави Новогодишни и за теб!
До сега водя война и престрелки с един навил си,че като ми трие блога и раздухва лъжи,ще ме направи нещастна!;( Не напротив,по-щастлива ставам,ето потвърждение,че ти си ми писал!Само една чужда мисъл или усмивка може да ни направи щастливи!Благодаря!