Feb 1, 2019, 4:22 PM

Ако си имах дракон 

  Poetry » For kids
741 0 1

Ако си имах дракон – другар свой, 
щях да му се възкача върху крилете. 
Да се вълнувам при всеки въздушен завой, 
да спестя умората в нозете. 

Ако имах дракон
щяхме да се понесем към висините, 
с тънки пръсти да докосна небосвода, 
в прегръдките свои щях да приютя звездите. 

Ако имах дракон, 
Серафим щях да го наричам. 
Щях да татуирам ликът му на гърба свой, 
за да му докажа, че него най обичам.

© Нора Флорова All rights reserved.

За конкурс 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??