Sep 2, 2010, 7:47 AM

Ако спреш да ме обичаш... 

  Poetry » Love
1642 0 43


Един ден, ако спреш да ме обичаш,

не ме залъгвай - просто ми кажи.

Прието е, че край си има всичко

и поривът не е задълго жив.

Дано тогава да намеря сили

достойно да посрещна този миг,

да съхраня добрата си усмивка,

дори когато страшно заболи...

Дано се слея с онзи верен ритъм,

стремежа към живота възродил.


Един ден, ако спра да те обичам,

с добро ме запомни. И продължи.




© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??