Sep 1, 2007, 7:48 PM

Ако съм 

  Poetry
636 0 8

Ако съм топло утро,
ти си топлината!
Ако съм светла нощ,
ти си ми луната!

Ако съм небе, в звезди обляно,
ти си светлината!
Ако съм птица, в полет устремена,
ти си ми крилата!

Ако съм дъжд пороен,
ти си ми водата!
Ако съм ловец,
ти си ми стрелата!

Ако съм кораб, порещ самотата
ти си вятъра в платната!
Ако съм удавник в морето,
ти си ми дъската!

Ала съм жена!
Ти си ми... Душата!

© Весела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??