Mar 14, 2017, 8:51 PM

Ако утре 

  Poetry » Love
637 1 0

Ако утре е ден, в който няма да чуя твоя глас-
този ден- ненужен е за мен.
Ако утре е ден, в който няма да видя
топлите ти очи, прекрасната усмивка,
ако няма да усетя силните ръце,
изгаряща целувка от устните ти меки,
необятната прегръдка, в която да се потопя.
Ако не чуя как тупти твоето сърце,
то тогава този ден ми е излишен,
защото моят Божий дар не е до мен.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??