May 8, 2008, 8:29 AM

Ако знам 

  Poetry
500 0 4

 

                             Ако знам, че точно утре ще умра,

                             днес ще свърша хиляди неща.

                             Не ще отлагам и забавям

                             от всичко бързо ще избягам.

                             Ще съумея да направя трудният си избор,

                             ще те намеря, щом те искам.

                             Ако знам, че няма да го има мойто утре,

                             в твойто днес ще бъда.

                             Ще давам толкова любов сега,

                             че ще ти стигне за всички времена,

                             когато няма да ме има,

                             когато утре си замина от света.

                             И няма да се питам права ли съм

                             или пък отново аз греша.

                             Ако знам, че точно утре ще умра,

                             днес със тебе аз ще прегреша.    

 

                          

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??