Jul 2, 2015, 6:15 PM

Акростихове и сънища 

  Poetry » Other
409 1 0

Всичко започна

с един акростих.

Не на сериозно

взех че го посветих

на образ далечен,

дори непознат.

Не, нямах надежди

за добър резултат.

 

Няма значение,

въобще не очаквах

в моето положение

чудо да стане.

И така изведнъж

насън ми се появи,

повече от веднъж

мило се обясни.

 

Събуждам се с мисълта,

че имам задача.

Изпълвам я вечерта.

И така всяка вечер.

Странно е, зная,

сънищата ми искат

заедно да сме с теб,

а мене притискат.

© Връзки за обувки All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??