Aug 14, 2013, 7:18 PM

Аксиоматично 

  Poetry » Phylosophy
410 0 4

АКСИОМАТИЧНО

 

Гордо вирнала главата,

самоизмъчва се душа.

Обич дай ù - не помага:

няма лек за гордостта.

 

                        Малко завист е способна

                        да угаси, затули в мрак,

                        божествения огън у човека:

                        най-първо, искрицата талант.

© Лордли Милордов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??