Късно е, а може би
е рано,
но акт на любов
води ме жадно.
Кожата си мека
сладко изучавам.
Косите си дивни
леко разлюлявам.
Очите ми сияйни
погледа си замъгляват.
Акт на любов творя -
душа и тяло
в едно трептят.
© София Русева All rights reserved.