Apr 4, 2009, 7:33 PM

Актриса 

  Poetry » For kids
795 0 2

Моята детска мечта

е приказка една.

Света ще преобърна,

назад аз няма да се върна.

Стил, прическа, грим,

екскурзия за старий Рим.

Прожектори и светлини,

разкош и светли дни.

Красива музика от Ориента

и нежна миризма на мента.

Легло от балдахин,

прочувствен, нежен химн.

Със скъпа рокля от сатен,

приятели с пари, добър прием.

Актриса ще съм аз от класа,

в нозете мои - цяла раса.

Турнета, блян, мечти,

на ангелски крила лети.

Мечтата моя детска,

тя ще победи!

 

 

          2004г.

© Калина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много чисто и много лично излияния Благодаря ти, че сподели и дано тази мечта да е също толкова прекрасна и осъществима, колкото е във въображението и мислите ти :P
  • Браво, много е яко Сигурно е една неосъществена мечта
Random works
: ??:??