Nov 20, 2022, 5:10 PM

Александър бе намерен! 

  Poetry » Civilian
261 0 0

Народе, недей вече да трепериш,

можем вече дъх да си поемем,

добре, че Александър се намери,

имам вяра, надежда в туй племе!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??