Любовта се предава чрез вирус
а аз ще си поръчам една фетишистка
от дисниленд, за да си направим шамбала
от черни фантазии с бели одежди
и велурени сънища.
Атомната бомба резигнира остатъците
от безметежното щастие на авангардистите,
вкара антибиотична страст в речите
на застрахователните дружества.
Авантюристичната пропаст
на опитоменото съзнание се конфронтира
с нихилистичната съблазън.
Радиацията ни доближи до новата естетика,
научи ни на толерантност към благочестието
и ние се причестихме в любвеобилната
привързаност на опияняващата страст.
© Millennium Aquarius All rights reserved.