Алъш-вериш
Купува се всичко.
Купуваме всички -
коли и стени. Дувари.
Купуват си власт.
Купуват се мисли,
хора и млади, и стари.
Изкупиха Вярата(!), Слънцето, мрака.
Зад решетки са всички орли.
Морето закупиха! Фара! И чака
самотно Сърцето - Продавачът си ТИ!!!
8 Юни 2002, Ломбо Есте
© Симеон Дончев All rights reserved.