May 1, 2006, 8:45 AM

Аман от приятели 

  Poetry
2609 0 1
Сълзи вече от очите не излизат.
Омръзна им да капят.
Вече с поглед замъглен те гледам.
Пак е пълно в мене с болка.
Аман от приятели!
Днес са с теб, а утре - не.
Срещаш го и си казваш:"Той е !"
Ще бъдем винаги хванати за ръка и
ще вървим по пътека от цветя.
Не се залъгвай! Всичко е до утре!
Утре вече си с друг, времето лети и не пита
дали ти искаш да вървиш с неговия ритъм.
Времето лети и ти все си сам!
Цял живот помагаш на хората около теб,
изслушваш ги и за награда -
когато ти е болно,когато страдаш за поредната любовна авантюра,
няма с кого да споделиш, няма на кого да се излееш,
защото всеки е с теб до някаде.
Пази се, приятелю, да не попаднеш и ти на такива хора,
които изпиват те, без капка жал.
Усмихвай се днес, утре вече ще си сам!

© Димитрина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • аз винаги съм вярвала в приятелите , но като те разочароват разбираш че не са ти чак такива приятели .... защото както и при вразките и от двете страни трябва да има уважение и не само това
Random works
: ??:??