Nov 29, 2011, 12:08 PM

Ами... 

  Poetry » Other
592 0 11

Не ставаш!

Не си добра!

Какви са тия глупости

за лексикони детски!

Смешна си!

 

Е, не пиша като вас...

Не съм БОГОИЗБРАНА!

 

Аз съм само влюбена жена,

съвсем обикновена -

земна и желана!

 

© Таня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??