29.11.2011 г., 12:08 ч.

Ами... 

  Поезия » Друга
593 0 11

Не ставаш!

Не си добра!

Какви са тия глупости

за лексикони детски!

Смешна си!

 

Е, не пиша като вас...

Не съм БОГОИЗБРАНА!

 

Аз съм само влюбена жена,

съвсем обикновена -

земна и желана!

 

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??