Feb 25, 2009, 9:41 PM

Аналитично 2 

  Poetry » Phylosophy
347 0 1
Аналитично 2

Погледни над правилата
и ще разбереш защо са,
погледни под правилата
и ще видиш за кого са!

Взирай се през правилата
и ще разбереш какво са,
взирай се във правилата
и ще видиш от кого са!

Застани до правилата
и ще разбереш защо си,
застани сред правилата
и ще видиш със кого си!

20. 02. 2009 г.
Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??