То е същество прекрасно,
цялото от Светлина,
пурпур, злато в ярки краски,
всички бликащи в едно.
То е същество влюбчиво,
изтъкано цяло от Любов,
позова ли го, със радост идва,
вдъхновява ме със порив нов.
И тогава в сините простори
литваме на слънчеви крила,
братя сме, благослови ни Бога
да изграждаме Живота нов.
© Ангел Филипов All rights reserved.