Feb 3, 2005, 1:52 AM

Ангел мой 

  Poetry
1470 0 0
Аз мога да летя,
но искам нейните крила.
Аз мога да светя дори в тъмнината,
но се моля за светлината на нейната душа.
Радвам се на песента и всяка дума от нейната уста,
Ангел мой.

Мога и да обичам,
но се нуждая от нейното сърце.
В дъждът искам аз да тичам.
Ох, аз не мога без теб дете,
а как в очите ти се оглежда цялото небе,
Ангел мой.

Да благослови деня тя дойде.
Ангелски крила ми даде.
Божествено...
Аз мога да летя,
но искам нейните крила.
Аз мога да светя дори в тъмнината,
но се моля за светлината на нейната душа.
Радвам се на песента и всяка дума от нейната уста,
Ангел мой,
Ангел мой...

© Христо Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??