Aug 22, 2006, 8:25 AM

Ангелите на Луцифер 

  Poetry
856 0 1
Луцифер има своите ангели,
понякога тъжни,по-често усмихнати.
В очите им понякога блестят сьлзи,
но щом се смеят,в тях грейват звезди.

Те са деца на яростта и любовта,
 Дарени с  красотата на нощта.
Носят в душите си страст и суета,
тяхното спасиние е льжа.

Не ги вьлнува любовта ти,
но можеш ли да заповядаш на сърцето?
Как ли би те спрял
онзи мрачен осъдител на небето?

© Димитрина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??