Feb 5, 2010, 5:44 PM

Ангелско лице 

  Poetry » Love
828 0 1

Приятел ли си ти,

или най големият предател,

измамник с ангелско лице

на моя враг дори не пожелавам,

да има приятел като теб…

Сърцето ти от лед сковано,

не усетил топлина никога до сега,

или така ме ти прелъга,

да те обгърна с нежна обич, топлина…

И сълзите спрях да бърша,

нека се стичат по бледото лице,

и сърцето ми сломено,

не иска да си спомня за човек като теб…

Приятел или предател…

Как да те наричам?

Ти и двете си, нали,

и другите така си лъгал,

с твоето невинно ангелско лице…

© Жулиета Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??