May 10, 2018, 11:18 PM  

Ангелът на нежността 

  Poetry » Love
486 0 0

Хиляди звезди в нощта –

туй си ти, туй е любовта,

и нека ти – прекрасен цвят,

на красота и доброта богат,

ти – ангел, що далеч си от всяко зло,

в жега да лъхаш хлад по моето чело,

да ме спасиш от болка и самота –

ти – ангелът на нежността...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??