Jul 5, 2007, 5:01 PM

АНТИ-ЖЕНА 

  Poetry
1667 0 25
                          АНТИ-ЖЕНА

 

 

                 Не нося златни колиета,

                 гривнички и обици.

                 Не спазвам никакви диети

                 и това си ми личи.

 

                 Не ползвам пудри и помади,

                 гримове и мазила,

                 за да изглеждам вечно млада -

                 не ме е страх от старостта!

 

                 Много-много не приказвам -

                 тишината аз ценя.

                 По-добре да се доказвам

                 не със думи, а с дела.

 

                 Нека всякак ме наричат,

                 не искам да се променя,

                 щом такава ме обичаш -

                 нека съм "анти-жена"!

© Галина Белинска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??