Jul 13, 2015, 5:01 PM

Апатия 

  Poetry » Phylosophy
396 0 0

Откъснах розата бодлива

В слепота потъна моят зрак...

Пустата душа свадлива

прозореца затръшна, стана

мрак.

© Астрал All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??