Jul 16, 2011, 10:38 PM  

Апитерапия 

  Poetry » Humour
1046 0 11

Един комшия на осемдесе

с голяма компетентност,

каза ми, че пиел пчелно млечице

за полова потентност.

 

Аз го питам - действа ли това -

и едва се сдържам да не се изхиля.

–Да, вече почнах да бръмча,

остава само да почна да жиля...

 

© Виктор Горов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??