Sep 15, 2011, 11:04 AM

Арфа 

  Poetry » Love
394 0 1

Арфа

В пролетната нощ 
омайна,
пленена съм от музика
на арфа.
Изящни пръсти 
звук вълшебен милват,
а аз, потънала в захлас, 
не мигвам.
Старинна атмосфера,
бляскави покои,
сърца на влюбени
със предразсъдъци се борят...
И Муза скришом ме подсеща:
-Пиши за тях,
че любовта им е гореща,
и в утрото, в прегръдка двама,
ще полетят в ефира 
- те сън са само... 

 

© Хрис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??