Apr 15, 2011, 1:46 PM

Аржентинско танго 

  Poetry » Other
1286 0 13

Длани протегнати. Сластна прегръдка.
Завихрени мисли. Безмълвни слова.
Вятър нестихващ. Пречистена глътка.
Капка живителна. Слети тела.

Музика страстна. Танц херувимски.
Стъпки преплетени. Обща съдба.
Желаният пламък. Сърца аржентински.
Пулсации, ритъм. Сляпа луна.

Поглед изгарящ. Разпалена клада.
Жарава, съблазън. Обречена кръв.
Танцуващи ласки. Тръпка, наслада.
Пресичаща мълния. Пауза и... гръм.

 

www.clip4e.com/play_aivan_i_alisyn_arjentinsko_tango_horeografiq_aleks_de_silva.htm

 

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??