Feb 21, 2009, 1:53 PM

Ароматен сън 

  Poetry » Love
607 0 0

 

Заспивам с аромат на портокал с канела

и със спомена за твоите очи.

 

Ще сънувам теб и само теб, любими мой,

и то чак до късните зори.

 

Ще сънувам как с усмивка на лице

на самотна гара ще ме чакаш ти.

 

Заспивам с аромат на портокал с канела

и знам, че само сън от тебе ме дели.

 

29.12.2006

© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??