Jun 4, 2010, 10:21 PM

Асинхронно... 

  Poetry » Other
548 0 6

Уж сме ято, а птиците малко.

С пет пчели как се прави рояк?

Паразитно припяване. Жалко!

Опаковаме истина с мрак.

 Уж съзнателност влагаме в думите,
уж сме в истинност - както сме си!
Уж с прилежност меним си костюмите,
уж се къпем,  но с мазни коси.
Уж се пъчим, но липсва осанката,
уж в покой сме, но нервно тактуваме.
Уж се трудим, пък търсим все сянката,
уж говорим, а трудно общуваме.
Уж не търсим пари, а сме в сметките.
Уж сме обични, както се мразим!

Уж не тъпчем, пък в кръв са подметките.

Уж летим, пък все повече лазим.

Това уж произвежда разбойници.

С това уж прекалихме стократно.

С това уж сме приживе покойници,

пошлораждащи крах. Безвъзвратно...

© Ботьо Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??