Mar 23, 2024, 6:29 PM

Атентатът в Русия 

  Poetry » Civilian
422 0 1

Болката изпълва ми сърцето,

невинни хора пострадаха пак,

зверове* ги убиха на концерта,

над Русия клета спусна се мрак!

 

Техните близки сълзи леят,

те усещат празнота тотална,

в страх за тях самите живеят,

за всички тях ми става жално!

 

Тази жестокост добро да постигне няма,

но някои "хора" не искат да се вразумят!

Няма явно да свърши човешката драма,

кой знае какви злини още ще предстоят!

 

*Съжалявам, че така ги наричам, но за мен те не са хора!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Откакто оръжието стана по-търсено от хляба...
Random works
: ??:??