Apr 11, 2012, 9:33 AM

Атестат за потентност 

  Poetry » Humour
535 0 2

О, моля те, недей да ми твърдиш,
че злобна си, макар че, ако строго
погледна, то с такъв характер, виж,
приятели едва ли имаш много!

И, моля те, не казвай, че си тъпа
и глупава. От другите в салона
признавам ти, не си по-куха, скъпа.
Макар да знам - не са те еталона!

И, моля те, не казвай, че си стара.
Ти просто имаш женския синдром
на възрастта, макар че да се бара
в игра любовна тяло с дъх на гном,

едва ли може да е идеала.
Повярвай ми, отличен атестат
за моята потентност неумряла
е сметката ти в банка "Gelsenstadt"

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??